Blog

24 May

Goed voorbereid naar China met een TEFL-cursus

Een TEFL-cursus bereidt je voor op het lesgeven aan leerlingen die als moedertaal een andere taal spreken dan Engels – vandaar ook de afkorting TEFL: Teaching English as a Foreign Language. Tijdens de TEFL-cursus leer je verschillende didactische vaardigheden en deze kennis zorgt ervoor dat je met zelfvertrouwen en plezier voor de klas staat. China Plus werkt samen met TEFL Graduate. Deze organisatie biedt cursussen voor beide programma’s van China Plus. De cursussen kunnen online en via elke computer worden gevolgd. Voor elke cursus heb je 6 maanden de tijd om deze af te ronden. TEFL-certificaten worden overal ter wereld erkend en we raden het dan ook al onze deelnemers aan om een passende cursus te volgen.

Teacher Plus programma

Om aan de slag te gaan als docent op de scholen waarmee China Plus samenwerkt, wordt van de docenten verwacht dat je minimaal een cursus hebt gedaan van 120 uur. Dit geldt zowel voor de docenten Engels als voor docenten kunst, sport en andere vakken. Met deze cursus sta je goed voorbereid voor de klas. De cursus geeft je zekerheid tijdens lesgeven, kennis over didactiek, jouw rol als docent, de rol van de leerling en verschillende leerstijlen. Heb je nog geen TEFL-cursus gedaan maar wil jij je nu al aanmelden voor ons programma? Dat is geen probleem, het is ook nog mogelijk om een cursus te volgen nadat jij je hebt ingeschreven voor het programma.

Culture Plus programma
Onze deelnemers van het Culture Plus programma raden wij aan een basiscursus te volgen van 40 uur. De cursus is niet verplicht maar is wel ontzettend waardevol voor je toekomstige positie als Engels leraar van de kinderen in je Chinese gastgezin. Met deze cursus kun jij je goed voorbereiden op de lessen die je gaat geven. Je herhaalt de grammatica, doet ideeën op over lesmethodes en het geeft je inzicht en zekerheid om jouw lessen succesvol en plezierig te maken. Daarnaast is het een waardevolle aanvulling voor je Engelse taalvaardigheid en staat het natuurlijk goed op je CV!

Korting
TEFL Graduate biedt deelnemers van China Plus een mooie aanbieding waarmee je een cursus kunt volgen voor een fractie van de prijs. Op zowel de cursus van 120 uur als op de basiscursus van 40 uur biedt TEFL Graduate een korting aan van ruim 70%. Hiermee kun je voor 24 euro al de basiscursus volgen en voor 64 euro de uitgebreide cursus van 120 uur. We raden al onze deelnemers aan van deze gelegenheid gebruik te maken en hiermee goed voorbereid aan het Chinese avontuur te beginnen. Het maakt het lesgeven in China extra leerzaam en plezierig voor zowel de kinderen als voor jou. Ga jij via ons naar China en wil je gebruikmaken van de aanbieding? Stuur dan een mailtje naar puck@chinaplus.eu, dan sturen wij je de kortingscode van China Plus.


Geschreven door Mariko Huijs, stagiaire bij China Plus

Leave a Reply

China Plus gebruikt vookies for zowel functionele als marketingdoeleinden. Bij verder gebruik van deze site, gaat men akkoord met het gebruik van deze cookies. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid
OK