Wat China Plus voor jou kan betekenen:

Het kan een vrij stressvolle ervaring zijn om alles zelf te regelen wanneer je een baan zoekt in China. Vaak voelen werkzoekenden zich gefrustreerd wanneer ze geconfronteerd worden met het noodzakelijke papierwerk, communicatieproblemen met de werkgever, kwesties omtrent het Chinese visum enzovoort. Al deze onzekerheden zijn niet zozeer het gevolg van culturele verschillen of een gebrek aan informatie, maar worden vaak veroorzaakt door een overdaad aan verwarrende informatie die door verschillende kanalen op het internet wordt verstrekt. Hierdoor kan het uiteindelijk zo zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Als wervingsbureau met als uitgangspunt de culturele uitwisseling met China, voelen wij ons verantwoordelijk om alle voorbereidingen die noodzakelijk zijn voor een vertrek naar China gemakkelijker en transparanter te maken. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent op je avontuur in China.

Wij zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder registratienummer 55957986. Kijk op www.kvk.nl voor meer informatie.

Onze activiteiten

Concreet gezegd houden wij de eerste interviews met de potentiële docenten. Hierna matchen we ze en brengen ze in contact met een geschikte school. Vervolgens helpen we de kandidaten met tweede en derde interviews en helpen we ze bij het verzamelen van de benodigde documenten. Tenslotte begeleiden we ze bij hun visumaanvraag en geven ze voldoende informatie om hun baan als docent in China te beginnen. Het is ons doel om het beste aanbod aan onze leraren te verschaffen. Voor kandidaten is ons programma GRATIS.

Ons team

China Plus bestaat uit een groep enthousiaste medewerkers. Stuk voor stuk hebben wij een passie voor China. We hebben allemaal persoonlijke ervaringen in China en een voorliefde voor het land. Deze voorliefde hebben wij niet alleen vanwege de snelle economische ontwikkeling en de overvloed aan kansen die China te bieden heeft, maar we waarderen ook de ‘rommelige’ kanten van dit land.

Ons team is eerlijk, ervaren, toegewijd en elk lid heeft een internationale achtergrond en beschikt over gespecialiseerde kennis omtrent China. Wij hebben een toegankelijke houding en zijn altijd bereid om net dat stukje verder te gaan voor jou als kandidaat. We communiceren op een persoonlijk niveau en bieden voortdurend ondersteuning, zowel voor als na aankomst in China.

Aixia Li Managing Director

‘’Als directeur-eigenaar ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering en heb ik de leiding over het realiseren van de samenwerking met Chinese partners. Tevens help ik particuliere bedrijven met het uitbreiden naar de Chinese en Europese markt. Verder ben ik verantwoordelijk voor het oplossen van eventuele problemen die onze kandidaten kunnen ondervinden voor en na hun aankomst in China.

Met mijn Chinese achtergrond en jarenlange werkervaring op het gebied van culturele uitwisseling met China, is het mijn ambitie om ervoor te zorgen dat zowel jouw zakelijke als persoonlijke doelen worden behaald en dat je een succesvolle ervaring in China zal hebben.’’

Kirsten Lok Program Manager

”Als Programma Manger voor het Teacher Plus Programma overzie ik de gehele programmaprocedure vanaf de beginfase van werving, training en voorbereiding. In de latere fasen help ik gekwalificeerde leraren te matchen met een geschikte school en ondersteun ik hen tot hun aankomst in China.

 

Na recentelijk te zijn terug gekeerd uit Beijing, China, na er 4,5 jaar gestudeerd en als docent gewerkt te hebben, hoop ik mijn enthousiasme en liefde voor dit prachtig prachtige land te delen, en om anderen aan te moedigen de kans te grijpen om zelf China te ontdekken.’’

Mariko Huijs Teacher Plus Program Assistant

‘‘Als Programma Assistent van het Teacher Plus Programma omvatten mijn verantwoordelijkheden het assisteren van de Program Manager middels het werven en interviewen van potentiële kandidaten. Verder assisteer ik in het verstrekken van informatie betreft het de benodigde documenten voor het vertrek, de visumaanvraag en het dagelijks leven in China.’

 

Dankzij mijn opleiding Oriëntaalse Talen en Communicatie aan Zuyd Hogeschool in Maastricht en mijn persoonlijke ervaringen met het studeren van de Chinese taal in Beijing, hoop ik mijn kennis en ervaring te kunnen delen om onze kandidaten te begeleiden bij het ontdekken van China en de enorme veranderingen die het teweeg kan brengen bij iedereen die zijn of haar grenzen wilt verleggen.”

Werken bij China Plus

China Plus ontvangt graag open sollicitaties. Denk je dat jij een perfecte aanvulling bent op het huidige team van China Plus? Stuur dan gerust een open sollicitatie, bestaande uit een korte motivatie en je cv, naar Aixia Li via recruitment@chinaplus.eu. Wij bekijken dan de mogelijkheden en nemen contact met je op.

China Plus gebruikt vookies for zowel functionele als marketingdoeleinden. Bij verder gebruik van deze site, gaat men akkoord met het gebruik van deze cookies. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid
OK