Over China Plus

China Plus biedt vanaf 2012 een breed scala aan diensten aan, allen gerelateerd aan culturele uitwisseling en zakendoen in China. Onze activiteiten bestaan onder andere uit het begeleiden van geschikte kandidaten naar een functie als docent in China en het begeleiden van jongeren die in het kader van een tussenjaar bij een Chinees gastgezin wonen en Chinees studeren. Door middel van onze activiteiten willen wij onze deelnemers de mogelijkheid geven om hun carrière verder te ontwikkelen en hun bedrijven in China te laten groeien.

Wij organiseren onze activiteiten in samenwerking met onze partnerscholen en partnerbureaus in China. Door ons uitgebreide netwerk en onze jarenlange kennis en ervaring in China, bieden we uitstekende ondersteuning. Wij streven ernaar de best mogelijke service te bieden aan onze docenten en studenten en ervoor te zorgen dat ze zo goed mogelijk voorbereid zijn op hun avontuur. China Plus heeft inmiddels al honderden deelnemers succesvol in China geplaatst en daarmee veel onvergetelijke ervaringen mogelijk gemaakt.

China Plus streeft ernaar om succesvol te zijn in beide programma’s door de best mogelijke service te verlenen aan zowel de partnerscholen en partnerbureaus in China als de docenten en jongeren die naar China gaan. Het ervaren en toegewijde team van China Plus kijkt ernaar uit om met jou samen te werken.

Aixia Li Managing Director

‘’Als directeur-eigenaar ben ik verantwoordelijk voor het contact met onze Chinese partnerorganisaties. Ook begeleid ik deelnemers aan onze programma’s voor en na hun vertrek naar China.

Mijn achtergrond, kennis van de Chinese taal en jarenlange ervaring zet ik graag in om al onze deelnemers uitgebreid te ondersteunen.’’

Daniëlle Plantinga Manager External Relations

”Als Manager External Relations van het English Teaching programma, is het mijn taak om geschikte kandidaten te werven. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het opzetten van samenwerkingsverbanden met relevante partners binnen de industrie, zoals universiteiten en wervingsbureaus.

Ik heb uitgebreide ervaring in het werken voor bedrijven die zich op culture uitwisseling richten. Het is mijn doel om zoveel mogelijk potentiële docenten Engels te bereiken en hen te informeren over de geweldige mogelijkheden van ons programma.”

Kirsten Lok Program Manager

”Als Programma Manger voor het Teacher Plus Programma overzie ik de gehele programmaprocedure vanaf de beginfase van werving, training en voorbereiding. In de latere fasen help ik gekwalificeerde leraren te matchen met een geschikte school en ondersteun ik hen tot hun aankomst in China. 

Na recentelijk te zijn terug gekeerd uit Beijing, China, na er 4,5 jaar gestudeerd en als docent gewerkt te hebben, hoop ik mijn enthousiasme en liefde voor dit prachtig prachtige land te delen, en om anderen aan te moedigen de kans te grijpen om zelf China te ontdekken.’’

Mariko Huijs Teacher Plus Program Assistant

‘’Als Programma Assistent van het Teacher Plus Programma omvatten mijn verantwoordelijkheden het assisteren van de Program Manager middels het werven en interviewen van potentiële kandidaten. Verder assisteer ik in het verstrekken van informatie betreft het de benodigde documenten voor het vertrek, de visumaanvraag en het dagelijks leven in China.’

Dankzij mijn opleiding Oriëntaalse Talen en Communicatie aan Zuyd Hogeschool in Maastricht en mijn persoonlijke ervaringen met het studeren van de Chinese taal in Beijing, hoop ik mijn kennis en ervaring te kunnen delen om onze kandidaten te begeleiden bij het ontdekken van China en de enorme veranderingen die het teweeg kan brengen bij iedereen die zijn of haar grenzen wilt verleggen.”