Voorbereiding

Voorbereiding

Om je zo goed mogelijk te informeren en voor te bereiden op je verblijf in China organiseren we jaarlijks aan het begin van het jaar een informatiedag en aan het begin van de zomer een pre-departure meeting in juli. Tijdens de informatiemiddag delen we algemene informatie en tijdens de pre-departure meeting bereiden we deelnemers aan het programma voor met tips en adviezen. Natuurlijk stimuleren we al onze deelnemers om zichzelf zo goed mogelijk voor te bereiden op hun vertrek naar China. Je kunt onze blogs lezen, boeken lezen over China, documentaires kijken over het Chinese leven en zelfs een start maken met het leren van de taal met bijvoorbeeld een gratis app.

Eenmaal aangekomen in China word je begeleid door het partnerbureau waar wij mee samenwerken. Zij zullen je binnen het gezin of buiten het gezin leren over :

  • Je rol en verantwoordelijkheden in het gastgezin;
  • De Chinese cultuur en Chinese tafelmanieren;
  • Het opbouwen van een positieve relatie met de gastouders;
  • Spellen en activiteiten die de ontwikkeling van een kind stimuleren;
  • Het waarborgen van de veiligheid van de kinderen.
China Plus gebruikt vookies for zowel functionele als marketingdoeleinden. Bij verder gebruik van deze site, gaat men akkoord met het gebruik van deze cookies. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid
OK