13 Mar

Reverse Culture Shock

Reverse culture shock We hebben in onze blogs al veel onderwerpen behandeld die gaan over het reizen naar China of het leven in China zelf. Vandaag gaan we kijken naar een ander deel van je avontuur: het terugkeren naar huis. Op het eerste oog niks bijzonders zou je zeggen: je stapt op het vliegtuig en...
Continue Reading
14 Feb

Misleiding in China

In bijna elk groot land in de wereld zijn er mensen die door middel van oplichting buitenlanders en toeristen proberen te misleiden en China vormt hierop geen uitzondering. In dit blog zullen we je waarschuwen voor sommige van de meest voorkomende zwendels in China zodat je beter voorbereid bent en weet waar je voor moet uitkijken als je in China bent.
14 Dec

Jenny’s teaching experience!

Hier zijn we weer met een leuke experience story! Deze keer deelt Jenny uit de UK haar ervaringen en eerste impressie. Jenny geeft Engels op een basisschool in Yichang en heeft het enorm naar haar zin. Ook heeft zij handige tips gedeeld die toekomstige docenten goed kunnen gebruiken!
27 Nov

Jordy’s teaching experience!

Het is alweer een tijdje geleden sinds we hier iets gepost hebben, maar hier zijn we weer met een hele leuke ervaring van Jordy, die nu lesgeeft op een basisschool in Hangzhou.
18 Aug

Cultuurverschillen

Elk land heeft zijn eigen normen en waarden die samen de cultuur vormen. Omdat ze per land kunnen verschillen, ontstaan er cultuurverschillen. Wat zijn de grootste verschillen tussen Nederland en China? In deze blog zullen wij het je uitleggen!
8 Aug

Voorbereid op reis!

Vertrek jij binnenkort naar China? In deze blog hebben wij wat tips op een rijtje gezet die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je vertrek.
18 Jul

Gezondheid en hygiëne in China

Gezond en wel je tijd in China doorbrengen? Dat is gelukkig niet zo moeilijk. Wel willen we je graag nog een aantal praktische tips meegeven, zodat je goed voorbereid aan je Chinese avontuur kan beginnen.
26 Jun

Hoe geef je Engelse les?

Ben je op zoek naar informatie over hoe je de kinderen van het gastgezin Engelse les kunt geven? Lees dan deze blog. We geven je advies over je waar je rekening mee moet houden bij het lesgeven, delen een lesplan met je en hebben een aantal websites op een rijtje gezet waar je terecht kunt voor gratis materiaal. Veel plezier bij het lesgeven!
1 2 3 7
China Plus gebruikt vookies for zowel functionele als marketingdoeleinden. Bij verder gebruik van deze site, gaat men akkoord met het gebruik van deze cookies. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid
OK