Procedure

Procedure

Deelnemers aan het Culture Plus programma doorlopen de volgende procedure.

Stap 1: Meld je aan
Heb je interesse in het Culture Plus programma? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op onze website. Heb je nog vragen voor je je aanmeldt? Neem dan contact met ons op.

Stap 2: Een persoonlijk gesprek
Nadat je je interesse hebt getoond in het Culture Plus programma plannen we een persoonlijk gesprek met je in. Tijdens dit gesprek bespreken we je motivatie voor het programma en je voorkeur voor het soort gastgezin en de locatie in China. Daarnaast vertellen we je alle details over het programma en over de precieze procedure.

Stap 3: Schrijf je in
Je vult het inschrijfformulier in, stuurt dat naar ons toe en voldoet het inschrijfgeld. Je bent nu officieel ingeschreven.

Stap 4: Op zoek naar een match
Vervolgens gaan wij samen met onze Chinese partner op zoek naar een passend Chinees gastgezin voor je. Je zult eerst Skypen met onze Chinese partner en daarna met het Chinese gastgezin om kennis te maken en te bekijken of jullie het samen zien zitten. Wanneer dat zo is, is er een match!

Stap 5: Vraag je visum aan
In samenwerking met onze Chinese partner zorgen we voor de documenten die je nodig hebt om je visum aan te vragen. Je vraagt zelf je visum aan bij het Chinese Visa Application Service Center.

Stap 6: Vertrek naar China
Je bent klaar voor je vertrek naar China! In China volg je een training om te leren over de Chinese cultuur en je verantwoordelijkheden in het gezin.

Stap 7: Houd contact met ons
Blijf ons ook na je aankomst in China op de hoogte houden. Wij zijn niet alleen benieuwd hoe het met je gaat, we helpen je ook graag als dat nodig is.