Verzekeringen

Wanneer je deelneemt aan onze programma’s, is het belangrijk dat je goed verzekerd bent! Wij hebben daarom een samenwerking opgezet met een aantal grote en bekende verzekeringsmaatschappijen in China en Nederland. De polis omvat zowel een medische als een ongevallenverzekering.

Chinese Verzekering

Onze partnerbedrijven in China sluiten een medische- en een ongevallenverzekering af voor de deelnemers van het Teacher Plus en Culture Plus programma in China. Deze verzekering dekt een gedeelte van de kosten als het gaat om grote medische ongevallen. Aangezien de verblijfsduur in China invloed heeft op de Nederlandse basisverzekering, en de Chinese verzekeringen vaak minder dekkend zijn, adviseren we onze kandidaten om een internationale verzekering af te sluiten vóór hun vertrek naar China. Hierdoor wordt er gewaarborgd dat onze deelnemers goed verzekerd blijven volgens Nederlandse maatstaven tijdens hun verblijf. Tijdens het intakegesprek voor het Teacher Plus en Culture Plus programma, zullen wij hierover meer informatie verschaffen.

Er zijn meerdere Nederlandse verzekeringsmaatschappijen die internationale verzekeringen aanbieden, zoals onze partner JoHo. 

JoHo Verzekering

Om er voor te zorgen dat onze docenten en au pairs goed verzekerd zijn tijdens hun reis, verblijf en werk in China, werken we samen met JoHo. JoHo is al jaren verzekeringsexpert en heeft veel ervaring opgebouwd rondom mensen die in het buitenland actief zijn. JoHo adviseert over internationale zorgverzekeringen en administratieve regelzaken bij een lang verblijf in het buitenland. Wanneer ons deelnemers zich aanmelden voor een programma van China Plus, dan kunnen wij ervoor zorgen dat JoHo contact met hun opneemt om te bekijken welke verzekering passend is bij hun verblijf in China. Lees meer over de verzekering van JoHo bij JoHo Special  ISIS.

 

unnamed (2)

China Plus gebruikt vookies for zowel functionele als marketingdoeleinden. Bij verder gebruik van deze site, gaat men akkoord met het gebruik van deze cookies. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid
OK