Participatie

Participatie

 1. Is eerdere ervaring met vergelijkbare programma’s nodig om mee te doen aan deze stage? De vereisten zijn dat je student bent of net bent afgestudeerd met relevante studie achtergrond. Als je werkervaring hebt, zal dit een toegevoegde waarde zijn op de applicatie, maar het is niet nodig.
 2. Naar welke steden kan ik gaan?

  Voor het stage programma hebben we 6 top steden beschikbaar: Beijing, Shanghai, Shenzhen, Chengdu, Chongqing & Guiyang. We hebben meer informatie over deze zes steden.

 3. Wat zijn de leeftijden van de kinderen in de kinderopvang of host familie? Spreken zij Engels? De leeftijden varieren van 3 jaar tot 15 jaar. De meesten hebben al een basis niveau Engels. En sommige families hebben al ervaring met Engels-sprekende gasten, dus hun kinderen spreken al goed Engels.
 4. Is er iemand om me te helpen als ik problemen heb op de werkvloer?

  Ja natuurlijk, onze lokale collega die aan je gekoppeld is zal je helpen met het oplossen van de problemen, en je kunt ons 24/7 bereiken als iets je dwars zit.

 5. Kan ik een veranderen van stage als mijn huidige stage niet bevalt?

  Ja, dit is mogelijk, maar de kandidaat zal dit 3 weken van te voren aan ons moeten doorgeven. Dit zorgt dat we genoeg tijd hebben om de kandidaat te verplaatsen en om een vervanger voor de kandidaat te regelen.

 6. Kan ik mijn contract laten ontbinden als er een spoedgeval is in mijn moederland?Ja, het hotel, kinderopvang, of host familie zal het contract beeindigen als de situatie als ernstig genoeg wordt beschouwd.
China Plus gebruikt vookies for zowel functionele als marketingdoeleinden. Bij verder gebruik van deze site, gaat men akkoord met het gebruik van deze cookies. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid
OK