Procedure

Procedure

Deelnemers aan het Culture Plus programma doorlopen de volgende procedure.

Stap 1: Meld je aan
Heb je interesse in het stageprogramma? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op onze website en meld het bij de docent op jouw school die verantwoordelijk is voor stages. Heb je nog vragen voor je je aanmeldt? Neem dan contact met ons op.

Stap 2: Een persoonlijk gesprek
Nadat je je interesse hebt getoond in het stageprogramma plannen we een persoonlijk gesprek met je in. Tijdens dit gesprek bespreken we je motivatie en je voorkeur met betrekking tot je stageactiviteiten en de locatie in China. Daarnaast vertellen we je alle details over de stageplek en over de precieze procedure.

Stap 3: Schrijf je in
Als je alle details van ons stageprogramma kent en je bent er over uit dat je wilt stage lopen in China, schrijf je je in als deelnemer door het inschrijfformulier in te vullen die je van ons hebt ontvangen via de mail.

Stap 4: Op zoek naar een match
Vervolgens gaan wij samen met onze Chinese partner op zoek naar een passend vijfsterrenhotel waar je stage zult lopen. Je zult eerst Skypen met onze Chinese partner en daarna met de Chinese manager van het hotel om kennis te maken en te bekijken of jullie het samen zien zitten. Wanneer dat zo is, is er een match!

Stap 5: Vraag je visum aan
In samenwerking met onze Chinese partner zorgen we voor de documenten die je nodig hebt om je visum aan te vragen. Je vraagt zelf je visum aan bij het Chinese Visa Application Service Center.

Stap 6: Vertrek naar China
Je bent klaar voor je vertrek naar China! In China volg je een korte training om te leren over de Chinese cultuur en je verantwoordelijkheden tijdens je stage.

Stap 7: Houd contact met ons
Blijf ons ook na je aankomst in China op de hoogte houden. Wij zijn niet alleen benieuwd hoe het met je gaat, we helpen je ook graag als dat nodig is.

China Plus gebruikt vookies for zowel functionele als marketingdoeleinden. Bij verder gebruik van deze site, gaat men akkoord met het gebruik van deze cookies. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid
OK