Docent Kunsten

Over het programma

Het Podiumkunsten Programma is gericht op het doceren van toneel, theater, dans en muziek aan Chinese kinderen in de leeftijd van drie tot vijftien jaar bij private trainingcentra of publieke schoelen. Op dit moment bieden wij mogelijkheden in Chengdu, Chongqing, Suzhou, Wenzhou, Shenzhen, Kunming en andere steden aan.

Het doel van het Podiumkunsten Programma is om de taalvaardigheid, muzikaliteit en introspectieve vaardigheden van de leerlingen te helpen ontwikkelen, zodat de kinderen meer zelfvertrouwen krijgen en nieuwe uitdagingen in hun leven aan durven te gaan.

Lesdoelen

  • Leerlingen helpen om fysieke, linguïstische, communicatieve en sociale vaardigheden te kweken zodat ze problemen in hun leven met meer vertrouwen kunnen overwinnen. 
  • De belangstelling en motivatie van leerlingen om Engels te leren te verhogen, zodat ze een wereldse blik en houding ontwikkelen.
  • Leerlingen helpen om hun eigen identiteit te ontwikkelen en nieuwe uitdagingen positief en vol vertrouwen tegemoet te treden.
  • Het creatieve vermogen van de leerlingen voor een nieuw optreden verbeteren door je kennis en competenties in te zetten. 

Over de lessen

16-22 werkuren per week (van maandag tot en met vrijdag)

Voorschools programma (voor leerlingen in de leeftijd van drie-zes jaar)
Het doel van dit programma is de kinderen te inspireren om uiting te geven aan hun verlangens en potentiële vaardigheden op allerlei gebieden. Door middel van het participeren in optredens, fysieke activiteiten en oefeningen, muziekevenementen, theatervoorstellingen en ontwikkelen de kinderen hun speelvaardigheden, motoriek, ritmegevoel en taalvaardigheid. Hierdoor staan leerlingen sterker in hun schoenen. 

Primaire programma (voor leerlingen in de leeftijd van zeven-dertien jaar)
Het doel van dit programma is het creatieve vermogen, leiderschap en het vermogen tot samenwerken van de scholieren te versterken door een groot aantal optredens die de leerlingen zelf hebben bedacht. Tevens worden de leerlingen in de gelegenheid gesteld om hun Engels te oefenen. De lessen richten zich op creatieve optredens, zoals toneelvoorstellingen die door drie tot vijf leerlingen tot stand zijn gebracht, op theatervoorstellingen die door leerlingen van één klas zijn voorbereid en op dansvoorstellingen van verschillende groepen leerlingen. 

 

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten ouder dan 22 en jonger dan 45 jaar zijn.
  • Uitstekende kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.
  • Een Bachelor diploma in podiumkunsten, zoals dans/theater/toneel en twee jaar ervaring in het lesgeven van één van deze vakken. 
  • Je hebt geen criminele antecedenten en je hebt geen besmettelijke of ernstige ziekte (gehad).
  • Je kan je minimaal 10 maanden committeren en dit contractueel vastleggen.
  • Je kan in maart, juni, september of november starten.

Voordelen

Maandsalaris variërend van € 800 tot € 1700 netto (Afhankelijk van ervaring en niveau)
Tussen de € 500 en € 1000 vergoeding voor vliegtickets (Afhankelijk van de school)
 Gratis verblijf of vergoeding huisvestingskosten
Gratis verzekering
 Teamverband activiteiten vanuit school
Optreden op belangrijke Chinese festivals
Het ontdekken van toekomstige carrière mogelijkheden
 Doorbetaalde vakantiedagen (Afhankelijk van de school)
Doorbetaalde Chinese vakantiedagen

China Plus gebruikt vookies for zowel functionele als marketingdoeleinden. Bij verder gebruik van deze site, gaat men akkoord met het gebruik van deze cookies. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid
OK