Beijing High School

h6_1 h6_2 h6_3

Beijing High School

Beijing High School ligt in het Daxing district van Beijing en werd in 2008 opgericht. In de school zijn 38 klassen, per klas zitten ongeveer 90 studenten. De studenten zijn tussen de 14 en 19 jaar oud.

Beijing is de hoofdstad van China. Het is het politieke-, economische-, culturele-, educatieve-, communicatieve- en handelshart van het land, gelegen in Noord-China.

Als één van de zes authentieke Chinese steden was Beijing het hart en de ziel van de politiek en de samenleving gedurende zijn lange geschiedenis. Hierdoor blijft Beijing een ongeëvenaarde bestemming van ontdekkingen voor reizigers over de hele wereld, die onder andere het contrast tussen het authentieke verleden en de spannende moderne ontwikkelingen waarderen. Het is vandaag de dag één van de meest populaire bestemmingen ter wereld.

Read more
China Plus gebruikt vookies for zowel functionele als marketingdoeleinden. Bij verder gebruik van deze site, gaat men akkoord met het gebruik van deze cookies. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid
OK