Pengzhou basisschool

p3_1 p3_2 p3_3

Pengzhou basisschool

De Pengzhou basisschool ligt in het noorden van Chengdu, een stad in het Zuid-Westen van China. Op de school zitten meer dan 3000 studenten, verdeeld over 55 klassen. In elke klas zitten ongeveer 65 studente tussen de 6 en 12 jaar oud.

Pengzhou is een prachtig gewest met een geschiedenis van meer dan 3000 jaar.

Het ligt in het noorden van Chengdu, in de provincie Sichuan, en beslaat een gebied van maar liefst 1421 vierkante kilometer. Vanuit Pengzhou kom je makkelijk en snel bij het Panda park en de Jiuzhai vallei. De Jiuzhai vallei is één van de meest populaire plaatsen in het zuidwesten van China, waar je nog veel meer prachtige natuur vindt. Het is een prachtige plaats vol met bergen, watervallen en riviertjes.

We raden je aan in Chengdu de lokale snacks en de Chengdu-stijl hotpot te proberen. Als je van heet en spicy eten houdt, ga je deze plek nooit van je leven vergeten!

Read more
China Plus gebruikt vookies for zowel functionele als marketingdoeleinden. Bij verder gebruik van deze site, gaat men akkoord met het gebruik van deze cookies. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid
OK