Shuyang basisschool

p4_1p4_3

Shuyang basisschool

De Shuyang basisschool ligt in Suqian, in de provincie Jiangsu. De school werd opgericht in 2006 en ligt tussen vele middelbare scholen en colleges in. Er heerst een erg goed studieklimaat.

De school bestaat uit twee gedeeltes: een basisschool en een middelbare school. Op de school zitten meer dan 7000 studenten verdeeld over 90 klassen. Gemiddeld zitten er zo’n 80 studenten in een klas. De studenten zijn tussen de 6 en 15 jaar oud.

Shuyang is een prachtige omgeving met een lange geschiedenis van meer dan 2000 jaar. Het ligt in het noorden van de stad Suqian, in de provincie Jiangsu. Het gebied is beroemd vanwege zijn bloemen, sommige mensen noemen het zelfs ‘de bloemenstad’. De provincie ligt dicht bij Shanghai, Suzhou en Hangzhou. Deze steden zijn beroemd vanwege hun lokale levensstijl en prachtige landschappen.

Read more
China Plus gebruikt vookies for zowel functionele als marketingdoeleinden. Bij verder gebruik van deze site, gaat men akkoord met het gebruik van deze cookies. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid
OK