Praktische informatie

Praktische informatie

Deze pagina is bedoeld om je praktische informatie te geven over de volgende onderwerpen.

Visas

Voor onze programma’s zijn twee soorten visa van toepassing; een zogenaamd ‘Z-visum’ en een zogenaamd ‘X2-visum’. Het Z-visum is van toepassing voor onze docenten. Onze deelnemers aan het Culture Plus Programma hebben een X2-visum nodig.

Lees meer.

TEFL

Een Teaching English as a Foreign Language (TEFL) cursus, geeft de noodzakelijke bouwstenen om les te gaan geven in het buitenland. We adviseren onze docenten Engels om een TEFL-cursus van 120 uur te volgen, en ons Culture Plus deelnemers een cursus van 40 uur. Dat kan klassikaal of online.

Lees meer.

Insurance

Als je deelneemt aan onze programma’s, is het belangrijk dat je goed verzekerd bent. We hebben daarom een samenwerking opgezet met een aantal grote en bekende verzekeringsmaatschappijen in China en Nederland. De polis omvat zowel een medische als een ongevallenverzekering. 

Lees meer.

 

 

China Plus gebruikt vookies for zowel functionele als marketingdoeleinden. Bij verder gebruik van deze site, gaat men akkoord met het gebruik van deze cookies. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid
OK